loader image

Verkkokauppa

Työelämän vahvuuskortit

50€ 

 Työelämässä tarvitaan esimerkiksi substanssiosaamista ja resilienssiä. Mutta mitä niillä tarkoitetaan ja onko minulla näitä vahvuuksia? Kuinka kertoisin omista vahvuuksistani työhaastattelussa? Millaisia vahvuuksia työyhteisössäni tarvitaan ja arvostetaan?

Korttipakka sisältää 30 työelämän vahvuuskorttia keskustelun tueksi ja inspiraation lähteeksi. Korttien kuvitus auttaa konkreettisesti tunnistamaan ja avaamaan työelämässä tarvittavia vahvuuksia ja taitoja. Kortit on suunniteltu käytettäviksi yksilö-ja ryhmätyöskentelyn tukena niin uraohjauksessa, työnohjauksessa, opetuksessa kuin työyhteisöjen kehittämisessä.

Lue korttien käyttömahdollisuuksista lisää! »

Suunnanotot sujuviksi – ammatti- ja tunnekortit ohjaukseen

120€

Ammatillisen suunnan ja koulutuksen valinta voi olla haasteellista. Mistä kaikesta olen kiinnostunut? Millaisia vaihtoehtoja on tarjolla? Mikä ammatti minulle sopisi? Mitä ovat ammattien vaatimukset ja millaista koulutusta ammattiin pääseminen vaatii?

Suunnanotot sujuviksi – ammattikortit sisältävät 150 ammattikuvausta ohjauksen ja valintojen tueksi. Korttien avulla voidaan jäsentää ja laajentaa vaihtoehtoja sekä keskustella syvemmin eri ammattien sopivuudesta ohjattavalle. Kaksitahoisten korttien toista puolta voidaan käyttää myös erillisinä kortteina yksilö- ja ryhmänohjaustilanteissa. Tunnekortit auttavat sanoittamaan esimerkiksi urasuunnitteluun ja ammatinvalintaan liittyviä tunteita prosessin eri vaiheissa. Käsissäsi olevat ammattikortit toimivat urasuunnittelun tukena myös yhdessä OhjausOprakan työelämän vahvuuskorttien kanssa.Kortteja voivat hyödyntää esimerkiksi ryhmänohjauksen, opetuksen, ohjauksen ja terapian erilaisissa tehtävissä toimivat. 

Työvälinepaketti: sisältää Työelämän vahvuuskortit & Ammattikortit ohjaukseen

150€ 

Työvälinepaketti sisältää sekä työelämän vahvuuskortit, että ammattikortit ohjaukseen. 

Lue korttien käyttömahdollisuuksista lisää! »

Uusille urille-uraohjauksen starttipaketti etänä

260€

Etsitkö seuraavaa opiskelupaikkaa tai oletko kenties vaihtamassa alaa? Vietätkö välivuotta? Tarvitsetko yksilöllistä tukea valintojen selkiinnyttämiseen? Miten haaveet saisi konkreettisesti todeksi?

OhjausOprakasta saat henkilökohtaista ja pätevää uraohjausta valintojesi ja kysymystesi tueksi. Kolmen tapaamiskerran (a’ 60 minuuttia) uraohjaus- starttipaketin avulla saat hyvän alkusysäyksen urapohdintojesi tueksi. Ohjaus toteutetaan etätapaamisina teamsin välityksellä, joten ei ole väliä missä asut. Otamme sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä tehtyäsi tilauksen. Otathan rohkeasti yhteyttä mikäli etäohjaus ei sinulle sovi.